2019. október 20., vasárnap

Eszközeim a főzés, tartósítás során






Blogomban ezekre az eszközökre hivatkozok, hiszen egészségesen és tartósítószer mentesen lehet főzni, készételt tartósítani, befőzni velük.

Tavaly fedeztem fel ezt az intelligens kuktát. A boltokban nagyon sok félét lehet kapni, mindenki pénztárcájának és ízlésének megfelelőt tud választani. 

Nemcsak főzni lehet benne, de készételt tartósítani, sőt kevert sütemények is készíthetőek benne. Az ételek íze felülmúlhatatlan, minden számunkra fontos ásványi anyagot, vitaminokat megőriz a főzés során. Az ételek nem főnek szét benne.
Az aprítógép nagyon sokszor segítséget jelent a konyhában morzsakészítésnél, hagymaaprításnál, stb.




Megkértem a páromat 😊, ő bement a kocsmába, megkérte a pultos lányt. A pultos lány gyűjtögetett, gyűjtögetett, szólt az egyik vendégnek, a vendég szólt a "főnökének" és ketten autóba tették és a "főnök" a mi kedves szomszédunk elhozta. Megérkezett az első adag topjoyos üveg😆😄! 37db. Folytköv. ..😂




Az ivólevek, rostos levek üvegének lezárását biztosítja a karos koronazáró.

Rendszeresen készítek különböző ízesítésű joghurtokat, ebben nagy segítségemre van a joghurtkészítő gép.


 Gyakran sütök kenyeret sütőben, kuktában, míg nem romlott el a régi kenyérsütőm, addig abban is. Remélem, ez az új is sokáig hasznunkra lesz. Délután ki is próbálom. 


Az üvegkiszedő a forró üvegek biztonságos kiemelését segíti a befőzőautomatából és a kuktából
.


A befőzőautomatában készítem télire és egész évre a befőtteket, italokat tartósítószer mentesen. A vákuumos fóliahegesztő a fagyasztásnál nagy segítség.




A lassúfőzőben gyomorkímélő ételek készülhetnek. gazdag, erőteljes ízekkel.
Kőedény savanyításhoz
Aszalógép gyümölcsökhöz zöldségekhez



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése