Sütés - főzés hagyományosan és modern eszközök használatával. Befőzés tartósítószer mentesen.
2020. március 19., csütörtök
Narancslé mangóval, vérnaranccsal
Nálunk egész évben befőzési szezon van. Most éppen narancslét tettem el.
Megbolondítottam néhány szem vérnaranccsal és mangóval. Lassú présen készült.
100% gyümölcslé! Semmit nem tettem hozzá, nem tartalmaz tartósítószert, citromsavat és cukrot sem!
Üvegekbe töltöttem a gyümölcslét és befőzőautomatában 90 fokon 30 percig dunsztoltam.
Nyáron nagyon ízletes frissítő lesz. A topjoyos üvegekbe éppen egy pohárnyi gyümölcslé fér.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése